photo Valorile Noastre Fundamentale

Valorile fundamentale ale clinicii Go2Dent definesc relatia dintre personalul nostru si pacientii si familiile lor. In acelasi timp, seteaza parametrii optimi de functionare a echipei noastre si determina nivelul de performanta individuala pe care ni-l asumam si pe care il atingem. Aceste valori sunt reflectate chiar de modul in care lucram si de valoarea pe care o oferim atat pacientilor nostri, cat si comunitatii din care facem parte.

Suntem convinsi ca valorile noastre fundamentale sunt cheia succesului nostru – nu doar ca afacere, ci, mai ales, ca impact pe care munca noastra il are asupra pacientilor, asupra vietii lor si asupra familiilor lor si, de ce nu, asupra comunicatii din care facem cu totii parte.

Valorile companiei

Motivatie – Responsabilitate – Orientare Catre Client – Etica – Lucru In Echipa – Viziune

Motivatie

Suntem cu adevarat pasionati si dedicati muncii noastre, dornici sa obtinem rezultate unice, de neegalat. Ne straduim, de asemenea, sa inspiram si sa insuflam bucurie si speranta celor care ne trec pragul. Avem incredere in perspectivele noastre de viitor si initiativa pentru a ne atinge obiectivele. Pentru noi, este esential sa cream acel impuls de energie care ii incurajeaza pe toti cei din jurul nostru si ii ajuta sa mearga mai departe.

Responsabilitate

Ne mandrim cu rezultatele muncii noastre si ne straduim sa actionam mereu la cel mai inalt grad de profesionalism. Ne asumam raspunderea pentru actiunile noastre, atat individual cat si ca echipa, si avem intotdeauna argumentele necesare fiecarei decizii pe care o luam. Te poti increde in noi ca vom folosi cea mai buna judecata si ca ne asumam responsabilitatea atat pentru lucrurile pe care le facem, cat si pentru cele pe care nu le facem.

Etica

Alegem, intotdeauna, calea cea dreapta, chiar daca nu este si cea mai usoara. Suntem sinceri atat cu noi, cat si cu ceilalti. Suntem transparenti, onesti si consecventi. Ne manifestam sincer empatia, corectitudinea, loialitatea si preferinta pentru adevar, indiferent de situatie. Ne tinem de cuvant si ne respectam regulile impuse. Integritatea este alegerea personala a fiecaruia dintre noi, un angajament predictibil si fara urma de compromis pentru a onora valorile si principiile morale, etice, spirituale si artistice.

Lucru in echipa

Ne ascultam si comunicam direct si deschis cu colegii nostri, dand dovada de consideratie si respect. Pretuim diversitatea sociala, de idei si de opinii. Suntem toleranti si capabili sa acceptam diferentele. Ne putem baza oricand unii pe altii, iar autocontrolul este baza tuturor deciziilor pe care le luam, mereu avand in vedere un obiectiv clar conturat. Atingem cu adevarat un maximum de potential, ori de cate ori lucram impreuna.

Orientare catre client

Ne provocam intotdeauna sa oferim pacientilor nostri cele mai bune si mai performante tratamente. Ne concentram pe dezvoltarea talentelor si aptitudinilor personale in interesul maxim al pacientilor. Ne straduim in permanenta sa depasim asteptarile celor care ne trec pragul. Ne mandrim cu munca noastra si cu profesionalismul de care dam dovada. Dar, mai presus de toate, facem exact ceea ce promitem: adaugam valoare.

Viziune

Ne concentram mereu sa dam dovada de excelenta. Gandim in perspectiva, mereu cu un punct de vedere clar conturat, anticipand, evaluand si executand tehnicile cele mai moderne de lucru. Transpunem cunostintele si pregatirea perpetue in oportunitati pentru pacientii nostri. Ne proiectam si atingem acea reputatie care naste admiratie si dorinta celor din jur de a o reproduce.