Iti este teama sa mergi la dentist? Cel mai probabil pentru ca nu ne-am cunoscut… inca. Si pentru ca nu ai avut ocazia, pana acum, sa beneficiezi de consultanta din partea medicului tau stomatolog.

In cadrul clinicii Go2Dent, ai parte insa de servicii de stomatologie inteligibila, ceea ce inseamna ca nimic din ceea ce facem pentru tine nu va fi un secret!

Iti este teama ca te vei simti inconfortabil in timpul consultatiei? Discutam impreuna reglajul scaunului si pozitia in care tu vei sta cel mai bine, iar medicul tau va avea acces cel mai usor in zona cu probleme.

Iti este teama de durere? Discutam impreuna optiunile de anestezie, ce presupune fiecare si cum sa facem astfel incat pana si intepatura propriu-zisa sa treaca neobservata.

Iti este teama de necunoscut? Discutam impreuna situatia ta dentara si optiunile de tratament. Iti aratam care sunt problemele si ce presupune fiecare interventie. Cu ce instrumente lucram si la ce sa te astepti de la fiecare dintre ele.

Asta inseamna stomatologie inteligibila: raspunsuri clare si linistitoare, pentru toate intrebarile si problemele tale.

Te asteptam sa iti aratam ce putem face pentru tine!

Calitate si profesionalism in tehnica dentara

Raspunsuri oferite direct de catre medicul tau curant, cu exemplificare prin materiale explicite. De la structura si dispunerea dintilor respectiv legaturile anatomice ale acestora, pana la toate tipurile de interventii, fie ele terapeutice, protetice, endodontice sau chirurgicale.

Cand stii ce tratament urmeaza sa ti se aplice, te poti aseza cu incredere pe scaunul dentar. Esti mai relaxat, iar intreaga experienta se va desfasura mult mai usor.

Go2Dent pune pe primul plan pacientul, iar pentru sanatatea ta, avem mai intai in vedere bunastarea ta, odata intrat in cabinetul nostru.