Go2Dent iti ofera servicii stomatologice de calitate, un cabinet dotat cu cele mai noi materiale si tehnologii dentare, specialisti pasionati si apropiati de pacientii lor. Ce ar fi insa toate astea fara un laborator de tehnica dentara?

Echipa noastra include, pe langa medicii stomatologi cu care interactionezi direct, specialisti in tehnica dentara. Cu siguranta nu i-ai intalnit pana acum, dar din spatele laboratorului lor, acesti oameni lucreaza cu migala si rabdare materiale ceramice dentare.

Ei dau nu numai forma, ci si viata fiecarui dinte in parte. Daca zambetul tau are accentul masculin mult dorit sau sarmul feminin patrunzator, este pentru ca acesti oameni au facut o opera de arta printr-un design special creat pentru tine si lucrat manual.

Impreuna cu oamenii din acest laborator, echipa Go2Dent iti poate oferi cele mai estetice lucrari stomatologice, fara a face in niciun fel rabat de la functionalitate.

Rolul unui laborator de tehnica dentara

Intr-un astfel de laborator se realizeaza, practic, toate lucrarile dentare menite sa inlocuiasca fizic o parte a danturii pacientului. Stomatologul este cel care face lucrarile de curatare, alege cel mai potrivit tratament si cea mai potrivita lucrare dentara, dar, din momentul in care a luat amprenta campului protetic, soarta lucrarii este in mainile tehnicianului.

Dupa ce analizeaza amprenta primita, pe care se disting clar nu doar pozitia gingiei si a dintilor, dar si bonturile dentare responsabile de sustinerea lucrarii, tehnicianul transforma amprenta intr-un model de ghips.

Pornind de la acest model, tehnicianul dentar ceramist incepe sa sculpteze lucrarea din ceramica dentara pe care o supune apoi arderii intr-un cuptor special.

Laboratorul colaborator al clinicii stomatologice Go2Dent este dotat cu aparatura de ultima generatie, inclusiv cu robotul tehnicii dentare moderne, CAD-CAM. Acesta asigura o calitate si o precizie sporite, caci inlocuieste anumite etape umane ale prelucrarii unei lucrari dentare.

Te asteptam sa iti aratam ce putem face pentru tine!

Calitate si profesionalism in tehnica dentara

Tehnicienii dentari ai Go2Dent sunt foarte bine pregatiti si capabili sa execute orice fel de lucrare, incepand cu turnarea modelelor si a metalului si continuand cu aplicarea ceramicii, cu realizarea tuturor modelelor de proteze dentare necesare si alte servicii de profil.

Cele mai comune servicii realizate in cadrul laboratorului de tehnica dentara colaborator al clinicii Go2Dent includ:

• Coroane dentare, pe suport remanium, de zirconiu, de metale nobile (aur-platina, aur-paladiu)
• Coroane dentare complet ceramice
• Plombe turnate, de tip inlay- onlay
• Fatete dentare din ceramica
• Proteze dentare speciale
• Gutiere pentru bruxism
• Gutiere pentru albiea dintilor
• Reconstituiri corono-radiculare

 

Cu ce ne ajuta un laborator?

Inainte de toate, avand un laborator dentar la dispozitie, lucrarile noastre au prioritate. Nu stam la rand, asteptand ca tehnicianul sa se ocupe de lucrarile altor cabinete, iar pacientii nostri beneficiaza de proteza in cel mai scurt timp.

Faptul ca avem laboratorul cu care colaboram ne ofera o posibilitate de comunicare mult mai directa si mai eficienta cu tehnicianul, astfel ca pacientul este supus unui numar minim de sedinte, iar orice modificari necesare se pot face in cel mai scurt timp.

Nu in ultimul rand, relatia medicilor stomatologi cu tehnicienii dentari este mult mai calda si mai apropiata, colaborarea desfasurandu-se in cele mai bune conditii si urmarindu-se interesul pacientului.