Singura procedura de estetica dentara in care poti alege orice nuanta de alb pentru dantura ta

Fatetele dentare din ceramica devin, treptat, una dintre cele mai atractive optiuni ale esteticii dentare. Iti doresti un zambet perfect? O forma mai placuta a dintilor? Un alb mai intes si mai multa stralucire? Niciuna dintre ele nu mai este astazi apanajul exclusiv al vedetelor de la Hollywood. Prin aplicarea unor astfel de fatete poti avea si tu dantura pe care ti-o doresti.

Acestea au forma unor foite de ceramica subtiri cat coaja de ou si translucide. Se lucreaza individual, din portelan, si se aplica pe suprafata dintelui, printr-un proces minim invaziv, dupa ce s-a executat, in prealabil, o intervenite de slefuire usoara a suprafetei dentare.

Te asteptam sa iti aratam ce putem face pentru tine!

Poti solicita aplicarea unor fatete dentare pentru:

• Modificarea formei dintilor;
• Modificarea culorii dintilor;
• Alinierea dintilor, in cazul unor usoare malpozitii;
• Reducerea spatiilor interdentare;
• Alungirea dintilor.

Fatetele dentare reprezinta singura procedura de estetica dentara in care poti alege orice nuanta de alb pentru dantura ta, indiferent de culoarea naturala deja existenta.

Calitatea serviciilor de estetica dentara

Un alt avantaj esential al fatetelor dentare il reprezinta faptul ca pot corecta simultan mai multe probleme estetice, printr-un proces mult mai scurt si un confort sporit. Iata ce alte avantaje iti mai ofera fatetele ceramice:

• Rezultate rapide – in numai 2 sau 3 saptamani, dupa cel mult 3 vizite la cabinetul stomatologic;
• Procedura minim-invaziva, pe baza de anestezie locala, care mentine vitalitatea dintilor si care nu doare;
• Rezistenta si durabilitate – fatetele isi pastreaza culoarea si luciul, ingreuneaza acumularea placii bacteriene si nu irita gingia;
• Sunt insesizabile, usor de intretinut si capabile sa redea foarte natural estetica zambetului;
• Efectele secundare sau riscurile de orice natura sunt minime – vei putea resimti, cel mult, o usoara sensibiltate dentara, temporara, dupa fatetare.

Go2Dent iti poate oferi tratamente cu fatete dentare din material ceramic sinterizat (prelucrat prin ardere in cuptor, la temperaturi foarte mari). Acestea se aplica pe fata vizibila a dintilor, prin simpla cimentare cu un adeziv complex si extrem de rezistent, conferind satisfactie maxima!

Programeaza-ti consultatia pentru fatetele dentare cu unul din specialistii nostri si vei afla chiar astazi cum va arata noul tau zambet!

Preturi

 TRATAMENTE:

Inlay ceramica CAD-CAM 890 RON
Inlay ceramica 1190 RON
Inlay composit 1190 RON
Fatetari ceramice / dinte 1700 RON
Aplicare skyce dentar 200 RON