Tratamentele de albire dentara reprezinta o solutie practica pentru o problema din ce in ce mai comuna: discromia dentara. Indiferent daca dintii tai au o culoare naturala mai inchisa sau daca ai inceput sa te confrunti recent cu ingalbenirea dintilor, ai la dispozitie 3 solutii diferite:

Pasta de dinti cu efect de albire

Reprezinta forma cea mai putin invaziva, dar si cu rezultatele cele mai lente. Se poate dovedi eficienta mai ales in cazul petelor recente, provocate de alimente mai colorate (cafea, vin rosu, sosuri rosii, salate verzi etc.)

Gelurile de albire dentara

Reprezinta o solutie mai eficienta datorita substantei active de albire, dar implica si mai multa precautie in utilizare. Acestea au la baza diferite tipuri de peroxizi, in diferite concentratii. In functie de substanta activa si concentratia acesteia, gelurile de albire sunt:

• Pentru utilizare acasa – necesita aplicarea pe parcursul mai multor zile (maximum 2 saptamani), pentru 4 pana la 8 ore zilnic, pana la obtinerea nuantei dorite sau acceptate;

• Pentru utilizare la cabinet – necesita o aplicare mult mai scurta, de 45 pana la 90 de minute, au efect imediat, dar impun stricta supraveghere a medicului stomatolog si asigurarea protectiei gingivale in timpul tratamentului.

Indiferent daca optezi pentru un gel de utilizat acasa, pe baza de peroxid de carbamida sau hidrogen, in concentratie de 10%-16%, sau pentru un gel de utilizat la cabinet, cu o concentratie de 36%, vei avea nevoie de acordul si/sau supravegherea stomatologului!

Contacteaza-ne astazi si vom stabili impreuna solutia cea mai avantajoasa de albire dentara!

Cea mai eficienta metoda de albire dentara

Albirea dentara cu laser

Utilizarea plasmei, adica a laserului, este cea mai rapida si, implicit, eficienta metoda de albire dentara disponibila la ora actuala. Desi implica utilizarea aceluiasi gel pe baza de peroxid de hidrogen descris anterior, in acest caz gelul este activat prin radiatie luminoasa.

Procedura se desfasoara in cabinetul stomatologic. Dureaza cel mult 45 de minute, timp in care medicul stomatolog controleaza cu atentie intensitatea si durata expunerii la tratamentul laser. Efectul de albire se obtine pe loc!

Desensibilizarea, dupa tratamentul de albire dentara

Toate metodele descrise mai sus sunt considerate metode profesionale. Indiferent pentru care optezi, se recomanda consultarea prealabila a unui specialist si, ulterior, aplicarea unor tratamente speciale de desensibilizare.

Efectele albirii dintilor sunt fascinante, dar natura procesului poate determina o anumita sensibilitate in urma tratamentului. Go2Dent iti poate asigura aceste tratamente destinate desensibilizarii, pentru ca intregul proces sa fie cat mai confortabil.

Utilizand produse profesionale si avand alaturi adevarati specialisti in domeniul stomatologiei, iti putem oferi cele mai sigure tratamente, al caror efect nu va fi umbrit de nimic!

Contacteaza-ne astazi si vom stabili impreuna solutia cea mai avantajoasa pentru problemele tale!

Preturi

 TRATAMENTE:

Tratament de albire a dintilor 940 RON
Albire devitala / dinte 170 RON
Tratament de albire a dintilor / arcada 470 RON