Pentru Urgente: +40735660655
Open/Close Menu cabinet stomatologic, cabinet stomatologic bucuresti, clinica stomatologica, clinica stomatologica bucuresti, dentist bun, implant dinti, albire dinti, albire dinti bucuresti, stomatologie bucuresti, stomatolog
Pozitionarea corecta a dintilor

Malocluzia dentara defineste pozitionarea incorecta a dintilor. Aceasta afectiune nu este neaparat dureroasa, dar are un impact direct si major asupra modului in care muscam, cat si asupra sanatatii dentare pe termen lung.

Putina lume se gandeste la ce presupune o muscatura corecta si de ce este atat de important ca dantura noastra sa fie aliniata corespunzator. Raspunsul este pe cat de simplu, pe atat de ingrijorator:

  • Malocluzia dentara determina o permanenta senzatie de disconfort – persoana in cauza nu prea o poate sesiza decat dupa remedierea problemei, cand va realiza cum ar trebui sa se simta, de fapt, o dantura sanatoasa si armonioasa;
  • Dintii nealiniati corect duc la o masticatie deficitara – mancarea nefiind mestecata asa cum trebuie, stomacul va avea mai mult de lucru pentru a o procesa, iar digestia va avea si ea de suferit;
  • Persoanele cu dintii nealiniati pot avea si probleme de respiratie corecta pe gura, dar si probleme de dictie. Adaugand la acestea aspectul pur inestetic, viata sociala a pacientului poate avea foarte mult de suferit.

Cum apare aceasta afectiune?

Malocluzia dentara poate sa fie ereditara sau declansata de obiceiuri gresite. Folosirea suzetei chiar si dupa pragul varstei de 2 ani sau hranirea indelungata cu biberonul sunt alte cauze comune.

Cum se trateaza pozitionarea incorecta a dintilor?

In functie de cauzele afectiunii si de cat de mult a evoluat aceasta, malocluzia poate sa nu necesite nici un fel de tratament sau, dimpotriva, sa impuna masuri mai severe, de la purtarea aparatului dentar pana la necesitatea unor extractii dentare si chiar a unor tratamente chirurgicale complicate.

Primul pas il reprezinta insa diagnosticarea corecta, care presupune efectuarea unei radiografii complete si interpretarea acesteia. Serviciile oferite de specialistii Go2Dent va vor ajuta sa parcurgeti toti acesti pasi in cel mai simplu, dar si in cel mai putin stresant sau dureros mod cu putinta.

Contactati-ne astazi si vom incepe sa lucram imediat la problema dumneavoastra – malocluzia dentara este mai mult decat un inconvenient estetic!

CategoryGhid
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

2014 © Copyright - ANPC CIF: RO16290490 | Reg. Com. J40/5086/2004 | Cont: RO50BREL0002000569170101

Telefon pentru URGENTE    0735 660 655