Pentru Urgente: +40735660655
Open/Close Menu cabinet stomatologic, cabinet stomatologic bucuresti, clinica stomatologica, clinica stomatologica bucuresti, dentist bun, implant dinti, albire dinti, albire dinti bucuresti, stomatologie bucuresti, stomatolog
Intrebari si raspunsuri - Alunga teama de dentist

Teama de dentist este cat se poate de reala. Multi dintre pacientii nostri o au si personalul clinicii Go2Dent o trateaza cat se poate de serios. Suntem aici pentru a le explica tuturor celor care sufera ca tratamentele stomatologice moderne pot fi astazi complet nedureroase. Pentru toate temerile si intrebarile dumneavoastra avem raspunsuri si, desi cele mai multe neclaritati sunt adresate extrem de usor si de placut chiar in cadrul clinicii, facem tot posibilul pentru a va mai risipi temerile si prin informatii prezentate in articole precum cel de fata:

1.Ce se intampla la prima programare?

Exceptand situatiile de urgenta, care necesita o interventie rapida, prima intalnire este una de acomodare. O puteti considera un prilej de a cunoaste personalul clinicii si medicul stomatolog care va va trata. Veti primi si primele indicatii despre ce aveti nevoie sa faceti pentru a putea incepe tratamentul si veti avea ocazia sa puneti intrebari. Noi suntem aici pentru a va explica ce va putem oferi si cum va vom trata. Daca va plac raspunsurile pe care le primiti – fara indoiala va vor placea – vom stabili si a doua intalnire, pentru inceperea tratamentului propriu zis.

2.Chiar exista tratamente fara durere?

Tehnicile stomatologice au evoluat atat de mult in ultimii ani incat da, exista astazi tratamente complet nedureroase. Totul depinde de natura afectiunii dumneavoastra, de alte conditii medicale existente si de gradul de anestezie sau sedare de care doriti sa beneficiati. Toate aceste optiuni vor fi discutate cu medicul curant, dar, in principiu, puteti incerca de la anestezia locala la sedarea intravenoasa sau IV si chiar si inhalosedarea.

3.Ce presupune sedarea?

Medicamentele sedative au rolul de a va relaxa fara a va afecta starea de constienta. Acestea se pot administra intravenos sau IV si sunt extrem de utile in special in tratamentele de lunga durata – durerea nu va mai fi resimtita, pacientul se va simti relaxat si cu o usoara stare de somnolenta, iar medicul stomatolog va putea lucra in cele mai bune conditii, terminand interventia in cel mai scurt timp.

4.Ce presupune inhalosedarea?

Inhalosedarea este un amestec format din 50% aer, 25% oxigen si 25% oxid azotos, introdus pe nas prin inspirare, proces controlat extrem de usor de catre stomatolog. Pacientul este treaz si nu resimte nici un fel de disconfort, nici din cauza zgomotelor de pe fundal, nici din cauza a ceea ce simte in timpul interventiei. Odata incheiata interventia gazul este eliminat din corp prin cel mult doua inspiratii de oxigen.

CategoryGhid
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

2014 © Copyright - ANPC CIF: RO16290490 | Reg. Com. J40/5086/2004 | Cont: RO50BREL0002000569170101

Telefon pentru URGENTE    0735 660 655