Pentru Urgente: +40735660655
Open/Close Menu cabinet stomatologic, cabinet stomatologic bucuresti, clinica stomatologica, clinica stomatologica bucuresti, dentist bun, implant dinti, albire dinti, albire dinti bucuresti, stomatologie bucuresti, stomatolog
Albirea dintilor

Smaltul dintilor este rezistent, dar nu si impenetrabil. Timpul, obiceiurile alimentare sau viciile precum fumatul si consumul anumitor bauturi alcoolice isi pun amprenta asupra culorii lui naturale. Albirea dintilor devine, astfel, o necesitate. Cu toate ca nu poate realiza intotdeauna schimbari miraculoase, efectul de albire este insa cat se poate de real, evident si multumitor.

 

Cum se face – procesul de decolorare este declansat de o anumita substanta, pe baza de peroxid de carbamida sau de hidrogen. Aceasta se aplica pe dinti cu un suport special si se lasa sa actioneze pana cand se obtine nuanta dorita.

Ce presupune – tratamentul implica mai multe sedinte, in functie de metoda aleasa. Unele se pot desfasura si acasa, cu repetari in decurs de 2-3 saptamani. Cele mai performante insa se realizeaza in cabinet si pot da rezultate in cel mult o ora!

Albirea dintilor

La ce sa ma astept – efectul nu este de albire totala, dar stomatologul va va arata, pe parcursul tratamentului, comparativ, nuanta de la care ati pornit si cea de care va apropiati, pentru a decide cand sa va opriti. Efectele pot dura pana la 3 ani, dar totul depinde de persoana in cauza, daca isi reia sau nu obiceiurile care au determinat deteriorarea culorii.

Exista si efecte secundare? – da, dar cel mai adesea sunt minore si dispar in cel mult cateva zile. Unii pacienti se plang de sensibilitate la temperatura, de un oarecare disconfort la nivelul gingiilor sau de aparitia unor pete albe la nivelul acestora. Daca ele persista mai multe zile, este recomandat sa va adresati stomatologului.

Functioneaza pentru oricine? – in general da, cu conditia ca dintii sa fie naturali. Efectul e albire nu functioneaza asupra fatetelor, protezelor sau coroanelor. Daca aveti astfel de lucrari trebuie sa discutati optiunile impreuna cu medicul stomatolog.

Cum se mentine efectul – pentru pastrarea noii nuante cat mai mult timp, este absolut necesar sa limitati consumul alimentelor care au tendinta sa pateze, dar si al tigarilor sau cafelei. Periajul corect, de 2 ori pe zi, si controlul stomatologic la 6 luni sunt la fel de importante.

 

CategoryGhid
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

2014 © Copyright - ANPC CIF: RO16290490 | Reg. Com. J40/5086/2004 | Cont: RO50BREL0002000569170101

Telefon pentru URGENTE    0735 660 655