Pentru Urgente: +40735660655
Open/Close Menu cabinet stomatologic, cabinet stomatologic bucuresti, clinica stomatologica, clinica stomatologica bucuresti, dentist bun, implant dinti, albire dinti, albire dinti bucuresti, stomatologie bucuresti, stomatolog
Go2Dent

Consultatiile dentare sunt adesea motiv de ingrijorare pentru pacienti. Teama de eventualele dureri sau disconfortul care ar putea aparea ii face pe multi dintre ei sa amane, uneori periculos de mult, examenul de specialitate. Chiar si asa, tehnologia actuala permite medicilor stomatologi sa intervina complet nedureros in cele mai multe situatii. Astfel interventiile stomatologice nu dor deloc, iar disconfortul poate aparea la mai mult timp dupa interventie, mai ales cand dispare complet efectul anesteziei. Cum interventia in sine este nedureroasa, iar amanarea ei nu face decat sa provoace complicatii, se recomanda tratarea cat mai rapida a oricaror probleme care ar putea aparea.

Pentru a mai elibera putin din teama si tensiunea specifice unei programari la dentist, am pregatit cateva raspunsuri la cele mai comune intrebari despre consultatiile dentare:

Cum stabilesc o programare la medicul stomatolog?

Pentru cei care sunt deja pacienti ai clinicii noastre, intregul proces se rezuma la un simplu apel telefonic. Dumneavoastra sunati, iar noi va programam pentru consultatie cat mai curand, in limita disponibilitatii specialistilor nostri si in acord cu programul dumneavoastra. Daca este prima data cand ne contactati, persoana de la receptie care va preia apelul va face toate demersurile necesare integrarii dumneavoastra in comunitatea pacientilor Go2Dent.

Ce trebuie sa fac daca am o urgenta?

Din nou, cu un simplu apel telefonic ne comunicati problema pe care o aveti. Personalul de la receptie ar trebui sa va programeze pentru o consultatie chiar in aceeasi zi, urmand ca medicul stomatolog sa hotarasca cea mai buna cale de interventie pentru problema dumneavoastra.

Cum decurge prima vizita?

La prima vizita medicul alocat va va intocmi o fisa medicala, va va consulta si, in urma unor discutii mai amanuntite veti stabili impreuna atat un plan de tratament, cat si un plan aproximativ al costurilor. In functie de problemele pe care le aveti se poate interveni chiar de la prima vizita sau, daca este necesar, se poate face o noua programare.

CategoryGhid
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

2014 © Copyright - ANPC CIF: RO16290490 | Reg. Com. J40/5086/2004 | Cont: RO50BREL0002000569170101

Telefon pentru URGENTE    0735 660 655